Καλύτερη ζωντανή μουσική Venus στη Νέα Υόρκη

Εάν ζείτε στην περιοχή της Νέας Υόρκης ή σχεδιάζετε μια επίσκεψη σε αυτήν την πόλη, μπορεί να σας ενδιαφέρουν μερικά διαφορετικά μέρη για να πάτε για νυχτερινή διασκέδαση. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ζήσετε μερικές από τις καλύτερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες στη Νέα Υόρκη είναι να δείτε μερικούς χώρους ζωντανής ψυχαγωγίας στη Νέα Υόρκη. Η πόλη της Νέας Υόρκης είναι διαβόητη επειδή διαθέτει μερικές από τις καλύτερες ζωντανές ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε ολόκληρη τη χώρα. Αν σας αρέσει η μουσική και βρίσκεστε στην περιοχή της Νέας Υόρκης, αυτοί οι χώροι πρέπει να επισκεφθείτε καθώς εδώ μπορείτε να ακούσετε μερικές από τις καλύτερες ζωντανές μουσικές της πόλης. Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους χώρους ζωντανής μουσικής σε όλη τη Νέα Υόρκη.

Θέατρο Beacon

Το Beacon Theatre είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς χώρους σε όλη τη Νέα Υόρκη. Το Beacon Theatre βρίσκεται στο Upper West Side του Μανχάταν. Αυτό το θέατρο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και όχι μόνο φαίνεται νέο και λαμπερό, αλλά τώρα φιλοξενεί σχεδόν 3000 άτομα. Αυτός είναι ένας πολύ ζωντανή μουσική για γάμους ιστορικός χώρος και είναι γνωστό ότι είναι ένα αγαπημένο μέρος για να εμφανιστούν οι Allman Brothers.

Rockwood Music Hall

Παρόλο που το Rockwood Music Hall είναι ένας από τους μικρότερους χώρους ζωντανής μουσικής σε όλη τη Νέα Υόρκη, εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους μουσικής στην πόλη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο μικρός χώρος προσφέρει εξαιρετική αίσθηση για διαφορετικά μουσικά σετ και δεν υπάρχει καμία χρέωση κάλυψης για να μπείτε σε αυτό το music hall. Υπήρξαν επίσης μερικές γνωστές εμφανίσεις διασημοτήτων σε αυτό το μικρό θέατρο. Η αίθουσα μουσικής άνοιξε επίσης πρόσφατα μια δεύτερη σκηνή δίπλα για να φιλοξενήσει μεγαλύτερες ηθοποιούς.

Madison Square Garden

Το Madison Square Garden είναι αναμφισβήτητα η πιο διάσημη αρένα σε ολόκληρο τον κόσμο, επομένως δεν πρέπει να είναι μυστικό ότι είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς χώρους σε όλη τη Νέα Υόρκη. Αυτή η αρένα έχει φιλοξενήσει μερικές από τις πιο διάσημες ηθοποιούς σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Madonna, ο Prince and the Grateful Dead. Επίσης, φιλοξενεί πολλά μεγάλα ζωντανά παπούτσια. Αυτό είναι επίσης ένα ιστορικά σημαντικό κτίριο με μερικούς εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους που είναι σχεδόν εξίσου καλοί με τα έργα που παίζονται εδώ.

Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν (BAM)

Η Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν, που ονομάζεται BAM, βρίσκεται ακριβώς στη μέση του κέντρου του Μπρούκλιν. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί χώροι στην Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν, επομένως υπάρχουν πάντα διαφορετικοί τύποι πράξεων που παίζονται ταυτόχρονα σε αυτόν τον χώρο. Αυτό είναι που έχει κάνει την Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν έναν από τους πιο γνωστούς χώρους ζωντανής μουσικής στην πόλη. Μερικοί από τους πιο διάσημους τραγουδιστές της χώρας όπως ο Paul Simon και η Lori Anderson. Το BAM διαθέτει επίσης ένα δημοφιλές καφέ όπου μπορείτε να απολαύσετε φαγητό, ποτό και δωρεάν ζωντανή μουσική.