5 manieren om uw huis met een beperkt budget op te frissen: koop laminaatvloeren en meer

Dag in dag uit dient uw huis als toevluchtsoord, pitstop, opslagruimte decorvloer goedkoop laminaat en uitgaansgelegenheid. Het kan ook oud worden, verouderd raken en zelfs uw gezondheid bedreigen. Gordijnen, kussens, stoffering en tapijten kunnen vuil, stof, vuil en insecten bevatten die ademhalings- en andere gezondheidsgerelateerde problemen veroorzaken. Dit textiel kan er ook voor zorgen dat nare geurtjes blijven bestaan. Je huis opfrissen, zowel letterlijk als figuurlijk, is tegenwoordig gemakkelijker en betaalbaarder dan ooit met goedkope Pergo-laminaatvloeren, goedkope accentstukken, levende planten, een paar emmers verf of nieuwe gordijnen. Elk van deze opknapwerkzaamheden kan door de huiseigenaar worden gedaan met een minimale investering van tijd en geld.

In plaats van aannemers in te huren en uw huis en bankrekening te verstoren, kunt u het uiterlijk van uw huis opfrissen en de gezondheid van uw huis verbeteren door oude raambekleding te vervangen, nieuwe accentstukken toe te voegen of laminaatvloeren te kopen. Het schilderen van muren en het vervangen van kasthardware kan ook resulteren in een betaalbaar, doe-het-zelf-project voor woningverbetering met blijvende voordelen.

Geef hardware een handje

Kasthardware is gemakkelijk te vervangen, betaalbaar en er zijn veel stijlen waaruit u kunt kiezen. Uw keuken- en badkamerkasten kunnen met slechts een paar draaien van een schroevendraaier van somber en beschadigd naar glad en elegant gaan. Voor een groter effect kunnen de vlakken van de kasten, laden en deuren tegelijkertijd opnieuw worden afgewerkt of geverfd. Heel vaak onthult het verwijderen van oude verf een prachtige natuurlijke houtnerf die goed bewaard is gebleven en er prachtig uitziet met niets meer dan het aanbrengen van kit!

Poseren

De kunstwerken en accentstukken in een kamer kunnen de persoonlijkheid ervan volledig veranderen. Sierkussens, levende planten, beeldhouwwerken en kunst kunnen een chaotische puinhoop veranderen in een stijlvolle showplace zonder het budget te breken. Familiefoto’s in eenvoudige lijsten, lagen gekleurde stenen in een glazen vaas of een levend aquarium kunnen de look en feel van praktisch elke kamer in huis betaalbaar renoveren.