5 Nogle få kig efter i en passende flaske vin

At lære om fine vine er det bedste, der forbedrer dine madoplevelser og for at få en forståelse for flere af de fineste valg. I disse tre nemme trin vil du godt straks blive en kender af ordentlige vine.

Mourvedre-druen kræver varmt varmeområde. Det tager et stykke tid at modne og kræver derfor det meste af vækstperioden. Sammen med masser af varme giver druerne et øget niveau af meget vand, men høj luftfugtighed kan være farlig på grund af deres vækst.

Selvom nogle vine bestemt passer bedre til nogle måltider end andre, er det alligevel at huske, at det at drikke vin handler om nydelse. Vær ikke nogen topvine i frankrig formodede regler for at begrænse din nydelse af vin.

Det sidste trin ender med at beslutte, om du skal SLAGE eller SPYTE vinen perfekt i en stor plastik-smid-kop. At sluge er selvfølgelig en fornøjelse, men hvis du planlægger at smage flere varianter af vin, kan du måske spytte mod hinanden for ikke at forvirre din gane. En anden grund til at spytte er, så du ikke drikker masser af. Ikke kun kan synke påvirke, hvordan de ekstra vine smager, men det er også muligt at blive bedugget. Uanset lejligheden bør du altid være forbundet med, hvem der skal køre bil. Drik altid ansvarligt.

Samos kan være en lille, bjergrig ø hver morgen Det Ægæiske Hav ud for Tyrkiets kyst. Dens indbyggere laver vin, for det har nået over tre tusinde år. Muscat-druen er en relativ nykommer, sandsynligvis introduceret i det sekstende hundrede år. Disse druer blev dyrket på skråningerne af Mount Ampelos i en højde så høj som en halv mile (mindre sammenlignet med kilometer) af et lokalt kooperativ grundlagt kloden i 1930’erne. Din vin anmeldt nedenfor er deres basisprodukt; deres top af linjen er Samos Anthemis. Det er min opgave at begrænse mine citater til markedsføringsmaterialerne, men undtagelsesvis vil jeg citere en af mine yndlingsvinanmeldere, Tom Stevenson, “En af de store søde vine i verden. er alle fremragende, perfekt afbalancerede, rige og velsmagende vin drik.” Hvis du er enig med Tom, kan du få et rigtig godt køb.

Hvis du har tendens til at få hovedpine efter at have drukket vin, bør du drikke vin mindre gang på gang. Du kan få hovedpine af sulfaterne. Drik kun moderat for at undgå hovedpine.

Lad mig starte med to tangentielle historier som et eksempel på min pointe om vinsnobberiets flygtige natur. Så vil vi i ændringer i vinforbrug demografi; historisk og går videre. Hypotesen er: de unge er mindre orienterede mod snobberi.

Så hvis butikken siger Vinbutik, og du kan købe vin, skal du helbrede det. Ægte vinleverandører fører for det meste vin, ikke sprut og øl. Nyd at handle i købmandsforretninger – for dagligvarer, ikke vindrik. Tilsvarende spiritusbutikker for erhvervslivet for gin og øl og scotch og rom. Ikke vin.