Aflați care este diferența cu suplimentele alimentare integrale

Pentru a înțelege care sunt principalele diferențe între suplimentele alimentare integrale și alte suplimente trebuie mai întâi să explorăm ce se înțelege suplimente alimentare naturale prin alimente integrale. De asemenea, trebuie să discutăm care este diferența față de alimentele care nu sunt alimente integrale.

Încep cu presupunerea că știm cu toții ce sunt suplimentele, dar pentru orice eventualitate, permiteți-mi să vă explic pe scurt. Un supliment alimentar este ceva pe care îl utilizați pentru a suplimenta alimentele pe care le consumați zilnic. Scopul consumului sau luării unui supliment este de a adăuga nutrienți în organism, de a aborda o problemă specifică de sănătate, de a vă stimula sistemul imunitar general, de a vă stimula energia fizică și există multe alte motive pentru a utiliza suplimente. Suplimentele sunt pentru a adăuga nutriție la ceea ce mănânci deja pentru a susține aspecte ale sănătății tale.

Să discutăm ce este mâncarea care nu este un aliment întreg. Explicația scurtă simplă este că o parte din alimentele disponibile au fost manipulate de oameni. Au fost adăugați nutrienți izolați, cum ar fi vitamine și minerale izolate și, eventual, substanțe chimice sintetice. Alimentele integrale nu conțin compoziția completă de nutrienți și alți compuși naturali în modul în care există în natură.

Alimentele întregi sunt create de mama pământ, compoziția lor nu este în niciun fel manipulată de oameni. Compoziția lor este intactă, oamenii nu au îndepărtat nimic și nu au adăugat nutrienți izolați sau compuși sintetici artificiali. Dacă alimentele integrale sunt cultivate organic, de asemenea, nu conțin pesticide și alte reziduuri chimice. Alimentele integrale sunt alimente pe care oamenii și animalele le pot mânca așa cum a dorit natura.

Corpul uman acceptă, utilizează și prosperă din nutriția din alimentele integrale. Este din ce în ce mai clar că oamenii sunt mult mai sănătoși când mănâncă alimente integrale. Astăzi vedem peste tot în jurul nostru care sunt rezultatele pentru sănătate din toate alimentele manipulate. Alimentele manufacturate foarte procesate au contribuit în mare măsură la o cultură foarte nesănătoasă.

Dacă acceptăm premisa că alimentele integrale sunt mai bune pentru tine decât alimentele procesate și manipulate, atunci suplimentele alimentare integrale sunt mai bune pentru tine decât suplimentele care conțin alimente procesate cu nutrienți izolați sau sintetici.

Un supliment alimentar integral are toate componentele de care organismul nostru are nevoie pentru un sistem echilibrat. Obțineți combinația și calitatea nutrienților care pot suplimenta eficient nevoile întregului vostru organism. Un supliment alimentar complet vă sprijină în mod holistic și vă poate sprijini pentru anumite provocări de sănătate.

Una dintre diferențele importante la care mă gândesc întotdeauna cu suplimentele alimentare integrale față de suplimentele alimentare procesate sau neîntregi este că mănânci suplimente alimentare integrale ca hrană bogată în nutrienți și le iei suplimentele procesate ca și cum ar fi un medicament sau un medicament.

Super-alimentele întregi sunt unele dintre cele mai puternice alimente integrale din punct de vedere nutritiv. Atunci când super-alimentele întregi sunt concentrate prin procese specifice, acestea sunt cele mai eficiente suplimente pentru susținerea și echilibrarea sistemelor organismului.

Alimentele integrale versus alimentele procesate este o distincție foarte importantă de înțeles pentru a face alegeri alimentare sănătoase și alegeri corecte pentru suplimente alimentare.
Căutați opțiunile care nu au ingrediente izolate sau chimice adăugate. Dacă un produs are o listă lungă de ingrediente, multe despre care nu le poți pronunța și de care nu ai auzit niciodată. Atunci este un pariu sigur că nu este un aliment întreg.

În concluzie, aș dori să vă recomand să mâncați în primul rând alimente integrale, în parte crude. Este o idee bună să vă completați dieta zilnică cu suplimente super-alimentare întregi pentru a vă asigura că umpleți golurile și golurile nutriționale la care suntem supuși cu toții de cultura noastră occidentală modernă.

Calitatea vieții este direct legată de cât de bine te simți în fiecare zi și de cât de solidă este sănătatea ta generală. Susține-ți corpul, furnizează-l cu instrumentele nutriționale de care ai nevoie.