Glasvezel zakelijk aanschaffen? 

Je kunt met glasvezel internet een internetsnelheid van wel 1000Mbit/s behalen. Zakelijk internetproviders hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. De btw van zakelijk glasvezel kun je terugvragen. Dat scheelt je niet alleen een behoorlijk bedrag, maar het bespaart je boekhoudkundig ook nog eens veel werk. Het is onze meest geavanceerde internetbeveiliging waarmee wij proberen te zorgen dat uw gevoelige informatie beschermd blijft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over virussen en malware binnen uw bedrijf. Mocht je onverwachts toch problemen ondervinden, dan krijg je bij ons direct een specialist aan de lijn.  

Zelf overstappen naar een zakelijk internetabonnement voor thuis of voor je kantoor doe je heel simpel. Als zelfstandige wordt dit allemaal automatisch voor je geregeld. Wij leveren desgewenst een managed router om u helemaal te ontzorgen. Zakelijk internet maakt de administratie eenvoudiger. Zo heb je duidelijker welke kosten zakelijk gedeclareerd kunnen worden en welke kosten privé gemaakt zijn. U wordt volledig ontzorgt op het gebied van installatie van uw internetverbinding.  

Daarnaast voeren de gespecialiseerde monteurs ook een Wifi check en een anti-virus check uit. Zo bent u altijd en overal op uw locatie verzekerd van perfecte Wifi en een goede beveiliging voor uw computers. Het aantal werkplekken dat aangesloten wordt heeft invloed op de keuze voor de juiste internetverbinding. 

Extra opties 

Bij 123zakelijkinternet.nl kunt u ook kiezen uit meerdere extra opties. Heeft u nog geen router dan kunt u deze erbij voegen. Of kies een DSL- router, dit is een techniek waarbij je gebruik maakt van een koperdraadverbinding. Ook kun je kiezen uit de volgende opties: 

  • Extra IP-adressen (8 stuks) 
  • Zakelijk pinnen – CCV 
  • Zakelijk pinnen- equens  
  • Extra veilig internetbasis 
  • Bij tal van verbindingen gratis 4G back-up mocht jou internetlijn een storing hebben.